Malas noticias

AVIS IMPORTANT.

El Ple del Consell de Mallorca el dia 11 de Juliol aprova inicialment el "Pla especial d'0rdenacio i protecció de la ruta de la pedra en Sec"

Aquest pla regula els usos d'aquesta ruta que travessa tota la serra de tramuntana des de Pollença fins Andratx i amb les seves variants agafa gran majoria dels camins de la serra.

Es defineixen tres tipus de usos al llarg de la ruta.

P) a peu

P-C) a peu i a cavall

P-C- B) a peu, a cavall i amb bicicleta.

La majoria de recorregut es apte per anar a peu o a cavall i nomes els trams urbans i asfaltats son aptes per anar amb bicicleta.


Exemples:

Tram de Port d'Andratx la Trapa

Nomes es pot anar amb bicicleta per dins el port d'andratx i per el nucli de Sant Elm, tot i que majoritàriament el recorregut es per pistes amples aptes per vehicles tot terreny.

Tram de Lluc a Pollença
Nomes es pot anar amb bicicleta per dins l'aparcament de Lluc algun tram que el camí coincideix amb la carretera de Pollença i per els carrers del poble tot i que sigui una antiga carretera sense asfaltar de titularitat del Consell.

de Valldemosa a Orient

Nomes es pot anar amb bicicleta per dins Valldemossa, Bunyola i els trams de carretera general, tot i que passi per camins de carro i pistes amples amb molts de trams.

Existeix un termini d'informació publica de 45 dies per presentar les al·legacions que s'estimin oportunes

Aquest pla d'ordenació es pot consultar es pot consultar a la pagina web. www.Conselldemallorca.net a la secció del departament de Medi ambient.


EL DIA QUE ET MULTIN O ET TREGUIN A FORA DE LA MUNTANYA NO ET QUEIXIS, ARA ES EL MOMENT D'EVITAR-HO


1 comentario :

Mecanoid dijo...

S'hauria de fer qualque cosa ja!.... a més d'alegacions es podria organizar qualque trobada, pedalada reivindicativa...

Publicar un comentario